FAQ

Hur går det till med psykoterapi?

Du kan kontakta mig via mejl eller via telefon. Därefter hör jag av mig så snart jag har möjlighet. Vi bestämmer då om vi ska boka in en tid för ett bedömningssamtal och därefter ser vi om vi inleder ett samarbete.  Här finner du mina kontaktuppgifter.

Vad är KBT?

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en form av psykoterapi som grundar sig på forskning och teoribildning inom inlärningspsykologi, kognitionspsykologi och socialpsykologi. Där tonvikten ligger på samspelet mellan individen och omgivningen, här och nu. För mer information läs här.

2 reaktioner på ”FAQ

  1. Hej!
    Jag bor i Norrtälje och undrar om du har möjlighet för träffar i Norrtälje?
    Som barn blev jag utsatt för våld från min ena förälder och ångest osv från det verkar förfölja mig genom livet. Jag tror att det vore bra för mig att prata med någon som kan hjälpa mig att komma vidare.
    Jag är utbildad socionom och har tidigare gått i terapi hos psykolog via vårdcentralen, det handlade inget om mitt förflutna utan påbörjades när min mamma gick bort för några år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *