Psykologmottagning hos MZPAB

Äntligen är mottagningen klar!

Efter tre år av slit på Psykoterapeutprogrammet, inriktning KBT, på Stockholms universitet, kan jag äntligen i lugn och ro, få driva min mottagning. Den är belägen på Söder i Stockholm och jag tar emot individer och par för terapi, men gör även neuropsykologiska utredningar, för exempelvis ADHD och autismspektrum, samt erbjuder traumabehandling.

Jag är alltså legitimerad psykoterapeut i KBT, men grundutbildningen är i steg-1 psykodynamisk inriktning. Att ha fler perspektiv än ett, ser jag som en tillgång.

Jag tar emot även på kvällar och helger enligt överenskommelse.

Välkommen att skriva kommentarer, hälsningar eller frågor i kommentarsfälten!

2 reaktioner på ”Psykologmottagning hos MZPAB

  1. Grattis Maria till dina vidare utbildningar samt din mottagning! Vi blev fyra psykologer som lämnade Lappland och fortsatte arbetet inom olika verksamheter i Stockholm! Själv är jag på BUP Ektorp/Nacka. Lycka till med din verksamhet! Hälsar Maria

    • Hej Maria.
      Tack för ditt mail, roligt att höra av dig och att du hittade min hemsida! Hoppas att allt är bra med dig. Jag är väldigt nöjd över beslutet att flytta till Stockholm/Norrtälje. Dock kan jag sakna den fantastiska natur som finns där uppe. BUP låter väldigt roligt, men det är en del att göra där nu förstår jag? Ja, vi var många som flyttade. Själv jobbar jag också på Unga Vuxna i Norrtälje (heltid), vilket är utmanande och spännande. På sidan av driver jag min mottagning.
      Allt gott, Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *